Kaj ponujam

PODJETNIŠKE DELAVNICE

Vas zanima kaj je to socialno podjetništvo? Razmišljate o socialno podjetniški poti? Že imate socialno podjetje in potrebujete kakovosten nasvet?

Izvajam podjetniške delavnice na naslednje teme:

  • Kaj je socialno podjetništvo?
  • Kaj je poslovni model in kakšen poslovni model je primeren za moje socialno podjetje?
  • Kako pridobim finance za zagon poslovne ideje?
  • Pravo, računovodstvo in davki v podjetništvu.
  • Kako napisati dober poslovni načrt?

Za več informaciji pišite na naslov: [email protected] ali pa pokličite 031 500 355.

 

 

 

 

 

Poglejte si kratek utrinek z delavnice o poslovnem modeliranju socialnega podjetja.

Nekaj besed udeležencev o delavnicah

Najbolj so me na sami delavnici navdušili predavatelji s svojo pripravljenostjo pomagati in svojimi izkušnjami ter navdušenostjo in energijo, s katero so podajali znanja in pozitivno mislijo, s katero so nam vlivali upanje.

Helena Harej, Mladinski svet Ajdovščina

Delavnice sem se udeležila v prepričanju, da sem med tistimi, ki nimajo kaj prida podjetniške žilice. A spoznavanje socialnega podjetništva in razmišljanje izven vsakdanjih okvirov me je, in verjamem, da tudi ostale udeležene, vodilo k odkrivanju svojega inovativnega potenciala. Vse po zaslugi navdihujočega mentorja, ki socialnega podjetništva ne vidi v sledenju paragrafom in doseganju formalnega statusa socialnega podjetja, ampak v odgovornem in kreativnem reševanju družbenih problemov, ki so v tem pogledu lahko tudi odlična poslovna priložnost.
Anka Pintar, Zavod O – projekt GROZD

“Delavnica je presegla moja pričakovanja – bila je informacijska in motivacijska, dinamična in zanimiva. Predavatelj je vedra in spodbudna oseba, ki daje smernice za iskanje lastnih rešitev.”

mag. Nada Žagar, Zavod za izobraževanje in kulturo Črnomelj

PODJETNIŠKA SVETOVANJA

Svetujem predvsem pri oblikovanju podjetniške ideje, pridobivanju financ in zaposlovanju. Svetovanja prilagajam glede na vaše potrebe in želje.

Za več informaciji pišite na naslov: [email protected] ali pa pokličite 031 500 355.

MODERIRANJE POSLOVNIH DOGODKOV

Organizirate podjetniški dogodek in potrebujete strokovnega in hkrati zabavnega moderatorja? Z veseljem se pridružim vaši organizacijski ekipi in pomagam izvesti kakovosten poslovni dogodek, ki bo udeležencem še dolgo ostal v spominu. Za več informaciji pišite na naslov: [email protected] ali pa pokličite 031 500 355.